Techno-як воно є!
|
|
Tartus | Дата: Четверг, 01.11.2007, 12:50 | Сообщение # 1 |
Туземец
Статус: меня нету
| В даній темі обговорюється Techno вечірки, Dj, і все про Techno! Добавлено (01.11.2007, 11:40) --------------------------------------------- [Пишіть і обговорюйте ! Для цього і зроблені форуми!] Добавлено (01.11.2007, 12:50) ---------------------------------------------
Life breaks - and survive only strong!!!
Сообщение отредактировал Tartus - Четверг, 01.11.2007, 11:44 |
|
| |
Roli | Дата: Четверг, 01.11.2007, 18:35 | Сообщение # 2 |
Турист
| Круто уже появилась тема об Техно! Добавлено (01.11.2007, 18:35) --------------------------------------------- Будет весело!
|
|
| |
DanDee | Дата: Четверг, 01.11.2007, 19:38 | Сообщение # 3 |
DJ
| Техно то сила!Пропагандую Добавлено (01.11.2007, 19:38) ---------------------------------------------
Minimal – це Музика, що не потребує перекладу, бо звертається прямо до душі. Ауербах Б.
|
|
| |
Cavalier | Дата: Пятница, 02.11.2007, 16:39 | Сообщение # 4 |
Житель сайта
| HARD TECHNO-
...можно ЖИТЬ, а можно просто проживать, можно ЛЮБИТЬ, а можно просто ночами спать...
|
|
| |
J()v@nI | Дата: Суббота, 03.11.2007, 17:19 | Сообщение # 5 |
Тechnaric
| Techno Рулит, Рубит...
Життя - музика, яка грає у ритмах серця, кожної людини!(Козир.А.)
|
|
| |
Tartus | Дата: Вторник, 06.11.2007, 15:39 | Сообщение # 6 |
Туземец
| Techno бере початок від електронної house музики, розвиненої в детройті в середині 80-х років. Там, де house до цих пір має явний зв'язок з disco, навіть тоді, коли цей стиль був повністю механічним, напрям techno завжди відносився до строго електронної музики, призначеної спеціально для певної невеликої аудиторії. Перші музиканти і Djs в стилі techno Kevin Saunderson, Juan Atkins і Derrick May робили основний акцент на електронний, синтезований біт виконавців electro-funk, таких як Afrika Bambaataa і що працюють у напрямі synth-rock, як Kraftwerk. У США techno був тільки андеграудним явищем, але у Великобританії воно вирвалося на основну музичну арену країни ............................
Life breaks - and survive only strong!!!
|
|
| |
Первинтинчик | Дата: Среда, 07.11.2007, 00:41 | Сообщение # 7 |
| Техно я вас ЛЮБЛЮ !! Техно лудше всех Hard techno тож круто !!!!
|
|
| |
TeriBim | Дата: Четверг, 08.11.2007, 23:57 | Сообщение # 8 |
Турист
| Хелов ХУСТ! Minimal Techno жажигає!
OK!
|
|
| |
Neutrino | Дата: Пятница, 09.11.2007, 18:52 | Сообщение # 9 |
DJ
| HARD TECHNO -- це капец!!! ха ха ха !!! техно ??? Це так круто!!!
breakz in da house
|
|
| |
DanDee | Дата: Суббота, 10.11.2007, 01:57 | Сообщение # 10 |
DJ
| техно то хороша музика!
Minimal – це Музика, що не потребує перекладу, бо звертається прямо до душі. Ауербах Б.
|
|
| |
S1_IM | Дата: Вторник, 13.11.2007, 22:35 | Сообщение # 11 |
Турист с картой
| техно техно техно....... всі говорять ніби розуміють цей стиль!а хто кого слухає?(djs?)
аааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!
|
|
| |
dany | Дата: Среда, 21.11.2007, 06:51 | Сообщение # 12 |
DJ
| Люди задавайте вопросы, всегда будут ответы! S1 IM та нет может кто-то не понимает, но уважает этот стиль и пускай о нем больше говрорят. может и поймут скоро)))))
|
|
| |
li-mit | Дата: Понедельник, 26.11.2007, 23:38 | Сообщение # 13 |
Турист
| Каждый выберает сам для себя что лайно, а что искуство, а если Ты не понимаеш хард то это твоя проблема. Да будет ТЕХНО, ХАРД ТЕХНО, ШРАНЦ!!!!!!!!!!!! ХАРД ТЕХНО ЕТО ЖАЛКОЕ ПОДОБИЕ МУЗЫКИ ПОЛНОЕ ОТСУТСТВИЕ ФАНТАЗИИ И ВКУСА У АВТОРА
|
|
| |
dany | Дата: Вторник, 27.11.2007, 04:19 | Сообщение # 14 |
DJ
| та ладно что ты так хард техно! оно же проявляеться не только что оно хард техно! Оно может чикаго хард техно и хардгрув хард техно! оно проявляеться во многом сочитании! просто надо уметь играть красивую музыку и умную!
|
|
| |
J()v@nI | Дата: Вторник, 27.11.2007, 18:20 | Сообщение # 15 |
Тechnaric
| Techno Термін техно використовується для багатьох видів електронної танцювальної музики. Особливий, нетанцювальний аспект може бути знайдений в окремому напрямку техно - ембієнт, на треках лейбла WARP. Другий вид багатьох стилів - детройтське техно. Подібно до хаусу, оригінальне техно характерне чотирма четвертями 1 2 3 4. Воно дещо швидше ніж хаус (126-130 BPM) і не завжди містить диско-хлопки. Мінімал техно - просто ритм і чуть-чуть звуку. Техно - крайність танцювальної музики, котра має ті ж самі ритмічні основи, що і інші види хаусу, але використовує більш інтенсивні синтезаторні семпли. Існує безліч варіацій на цю тему.
Життя - музика, яка грає у ритмах серця, кожної людини!(Козир.А.)
|
|
| |