Techno-як воно є!
|
|
Cavalier | Дата: Четверг, 29.11.2007, 21:44 | Сообщение # 16 |
Житель сайта
Статус: меня нету
| li-mit, Quote (li-mit) ХАРД ТЕХНО ЕТО ЖАЛКОЕ ПОДОБИЕ МУЗЫКИ ПОЛНОЕ ОТСУТСТВИЕ ФАНТАЗИИ И ВКУСА У АВТОРА Шо ти собі женеш????
...можно ЖИТЬ, а можно просто проживать, можно ЛЮБИТЬ, а можно просто ночами спать...
|
|
| |
|
DanDee | Дата: Среда, 12.12.2007, 00:31 | Сообщение # 18 |
DJ
| Dvizoviy, реально просто воно додає музичні барви для нашого життя!
Minimal – це Музика, що не потребує перекладу, бо звертається прямо до душі. Ауербах Б.
|
|
| |
J()v@nI | Дата: Среда, 12.12.2007, 18:54 | Сообщение # 19 |
Тechnaric
| Techno це моє життя!!!
Життя - музика, яка грає у ритмах серця, кожної людини!(Козир.А.)
|
|
| |
Tartus | Дата: Среда, 12.12.2007, 21:53 | Сообщение # 20 |
Туземец
| J()v@nI, . Dvizoviy, для істиного цінителя клубної музики ,значення стилья музики не має значення чи це House ,чи Electro ,чи Techno ,чи Trance він відривається по своєму настрою! Я не думаю шо ви всі ні разу не відривались наприклад під House коли грає нормальний Діджей! спрбуте заперечити! Я рахую шо повинні існувати всі клубні стилі ! І не потрібно зациклюватись на одному з них! :D
Life breaks - and survive only strong!!!
Сообщение отредактировал Tartus - Среда, 12.12.2007, 21:58 |
|
| |
Lissa | Дата: Среда, 12.12.2007, 22:18 | Сообщение # 21 |
Почётный клаббер
| Очень интересует стиль Детроид Техно dany, розкажи мне о нем побольше?
|
|
| |
|
Dvizoviy | Дата: Воскресенье, 16.12.2007, 13:21 | Сообщение # 23 |
TeXнo клаббер
| Tartus я сам знаю шо потріно а шо НІ!!!!!!!!!!!!!Я ненаписав нічого поганого за інші стилі при чом ця тема ---- "повинні існувати всі клубні стилі ".!!!!!!!!!
|
|
| |
Tartus | Дата: Воскресенье, 16.12.2007, 22:25 | Сообщение # 24 |
Туземец
| J()v@nI, якщо ти такий фанат Техно то назви Dj цього стилью, а не тільки повторяй який ти фанат Техно! Ця тема була зроблена для обговорення Техно вечірок і Техно Dj Як України , так і всього свту! Не засоряй форум!! Добавлено (16.12.2007, 22:25) --------------------------------------------- Форум і так маленький! (По памятті)
Life breaks - and survive only strong!!!
|
|
| |
M@D_DoG | Дата: Пятница, 28.12.2007, 11:43 | Сообщение # 25 |
Туземец
| Техно-то вобще повний майонез!!!!
Don"t be MaD(TiMaTi)
|
|
| |
Dvizoviy | Дата: Четверг, 17.01.2008, 04:07 | Сообщение # 26 |
TeXнo клаббер
| M@D_DoG, Добавлено (17.01.2008, 04:07) --------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Техно - это депрессивный, жёсткий стиль музыки, музыкальное воплощение индустрии, глубоко впитавшее звуки промышленности Детройта конца 80-х. Определение было взято из книги Алвина Тоффлера"Третья войн", а уже к девяностым стало модным использовать его для всего электронного в музыке. Но сейчас у многих возникает чувство, что лучшее в техно уже больше не исходит из этого города. В душе техно делает чистоту звука идеальной и мифологизирует происходящее настолько романтично, что невозможно понять, что делать с самим собой дальше.
|
|
| |
Cavalier | Дата: Четверг, 17.01.2008, 15:37 | Сообщение # 27 |
Житель сайта
| Техно- урбанізована музика.Вона звучить дуже жорстко, і в ній рідко можна почути шось тепле.Агресивна музика, але часто наш настрій співпадає з настроєм цього напрямку. В результаті чого нам рве башню, і ми видаємо всі свої сили,в одному пориві.(Так як на Dj Dany Preacher).
...можно ЖИТЬ, а можно просто проживать, можно ЛЮБИТЬ, а можно просто ночами спать...
|
|
| |
Lissa | Дата: Вторник, 22.01.2008, 23:07 | Сообщение # 28 |
Почётный клаббер
| Quote (Cavalier) В результаті чого нам рве башню, і ми видаємо всі свої сили,в одному пориві.(Так як на Dj Dany Preacher). Латайте Все свои крыши, подшивайте башни и подкрепляйте организ, скоро к намприедет Dj Dany Preacher и не один а с DJ UnderSun. Если вы помните что было в прошлый раз то готовтесь к двойному ефекту!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
J()v@nI | Дата: Пятница, 25.01.2008, 01:25 | Сообщение # 29 |
Тechnaric
| Да Dj Dany Preacher - один із ліпших ТехнО діджеїв в Україні! 27.10.07 - цей день клабери памятають і будуть памятати довго... ВІДІРВЕМОСЯ НА ПОВНУ!!!!!!! khust.clan УРА!!!!!
|
|
| |
|