Muz - dopros
|
|
|
|
DanDee | Дата: Пятница, 16.11.2007, 00:21 | Сообщение # 91 |
DJ
Статус: меня нету
| Ми любемо те що популярно!Тільки мала часть любить виборчно один стиль!
Minimal – це Музика, що не потребує перекладу, бо звертається прямо до душі. Ауербах Б.
|
|
| |
Grizli | Дата: Пятница, 16.11.2007, 00:39 | Сообщение # 92 |
Гражданин
| ну да,Попсу !!!)))
В раю лучше климат но в аду лучше компания =) (podkrodos)
|
|
| |
S1_IM | Дата: Пятница, 16.11.2007, 12:54 | Сообщение # 93 |
Турист с картой
| неа, попсу не слушаю
аааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Cavalier | Дата: Суббота, 17.11.2007, 16:43 | Сообщение # 94 |
Житель сайта
| mr_Fix,Так , він говорив про класику тому,що тоді не існувало різних стилів музики.Не знаю як ти, а я коли слухаю хороше техно,мінімал чи драм то він справді звертається до душі.Отже слова Ауербаха-універсальні,і вони як поідходили тоді,так і тепер. Його слова не так залежать від музики, як від самої людини,від її смаку.Не знаю чи зрозумів ти останнє речення,але це так і є.
...можно ЖИТЬ, а можно просто проживать, можно ЛЮБИТЬ, а можно просто ночами спать...
|
|
| |
mr_Fix | Дата: Пятница, 30.11.2007, 15:28 | Сообщение # 95 |
Личность
| Cavalier, ну рас так, то бажаю тобі (та іншим - хто так вважає) ніколи не розчаруватися у власних переконаннях...Бо самий нещівний ворог наших смаків то - час.
BreakBeat among myselfs
|
|
| |
Cavalier | Дата: Пятница, 30.11.2007, 17:46 | Сообщение # 96 |
Житель сайта
| mr_Fix,У кожної людини свої переконання, і якщо ти твердо стоїш на своєму, а я на своєму, то ми ніколи один одного не переконаємо.У цьому і є весь смисл любого форуму-спір.Але це не означає, що хтось з нас правий.Істина тільки одна,і ніхто на форумі і зо його межами її не знає. А на рахунок Ауербаха - ти не правий
...можно ЖИТЬ, а можно просто проживать, можно ЛЮБИТЬ, а можно просто ночами спать...
|
|
| |
mr_Fix | Дата: Пятница, 30.11.2007, 18:03 | Сообщение # 97 |
Личность
| Cavalier, про істину- вірно знаеш, но уже оццепся від того австро-німця , то не я його у приклад ставив... я лиш додав свіжості його думці.... і всьо.. і на каждому допросі я буду тримати палець на кнопці БРЕЙКБИТ. (my finger is on the button)
BreakBeat among myselfs
|
|
| |
Cavalier | Дата: Пятница, 30.11.2007, 18:10 | Сообщение # 98 |
Житель сайта
| mr_Fix, Договорились
|
|
| |
J()v@nI | Дата: Вторник, 11.12.2007, 21:19 | Сообщение # 99 |
Тechnaric
| ЕЛЕКТРО ХАУС рулит!!!! Но ТЕХНО рулит больше!!!
Життя - музика, яка грає у ритмах серця, кожної людини!(Козир.А.)
|
|
| |
DanDee | Дата: Вторник, 11.12.2007, 23:58 | Сообщение # 100 |
DJ
| Cavalier,ваші слова реально "правдиві і правельні"я наголошую на цьому!Музика.... це все!Ну а правельна музика це життя!Життя проходить краще якшо нас оточює музика!БУДЬ ЯКА!АЛЕ КРАЩЕ ЩОБ НАС ОТОЧУВАЛА ТА ЯКУ МИ ЛЮБЕМО))) Добавлено (11.12.2007, 23:58) ---------------------------------------------
Minimal – це Музика, що не потребує перекладу, бо звертається прямо до душі. Ауербах Б.
|
|
| |
Dvizoviy | Дата: Среда, 12.12.2007, 17:57 | Сообщение # 101 |
TeXнo клаббер
| ТЕХНО! ТЕХНО! ТЕХНО!ТЕХНО!ТЕХНО! ТЕХНО! ТЕХНО!ТЕХНО!ТЕХНО! ТЕХНО! ТЕХНО!ТЕХНО!ТЕХНО! ТЕХНО! ТЕХНО!ТЕХНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Добавлено (12.12.2007, 17:55) --------------------------------------------- drum&bass також штука! Добавлено (12.12.2007, 17:57) --------------------------------------------- tranc eelectro progresive House Breakz - це також можна слухати і відриватися!
|
|
| |
DanDee | Дата: Среда, 12.12.2007, 18:46 | Сообщение # 102 |
DJ
| Dvizoviy, виходить тоді що все класноє!?
|
|
| |
Lissa | Дата: Среда, 12.12.2007, 22:04 | Сообщение # 103 |
Почётный клаббер
| DanDee, а так оно и есть! только настроение под музыку надо подбирать или наоборот музыку под настроение ))) ну это уже зависит от человека который слушает.
|
|
| |
Dvizoviy | Дата: Четверг, 13.12.2007, 14:34 | Сообщение # 104 |
TeXнo клаббер
| Lissa повністю згоден!
|
|
| |
lacoste | Дата: Четверг, 13.12.2007, 16:51 | Сообщение # 105 |
Minimalist
| Вся музика маэ право на иснування......але ТЕХНО !!!!!!!!!!! ТЕХНО !!!!! МИНИМАЛ!!!!!!!!!МИНИМАЛ!!!!!! Руууулиииииитттттттт
Музыка - универсальный язык человечества.
|
|
| |